Saffier levert kwaliteitsvloeren van laminaat en PVC.

De Saffier Laminaatvloeren collecties staan garant voor ruim 20 jaar ervaring. Saffier Laminaatvloeren zijn al vele jaren een vast onderdeel van menig vloerencollectie. Niet alleen
zijn deze vloeren bij de winkelier vertrouwd, ook meer dan 150.000 huishoudens zijn overtuigd van de kwaliteit van Saffier vloeren. U krijgt een bewezen kwaliteitsvloer voor een zeer aantrekkelijke prijs. De Laminaat vloerencollectie bestaat uit 4 series, Avenida, Estrada, Serenade en Maxx. U hebt hierbij een keuze uit 24 decoren.

De Saffier PVC vloerencollecties zijn echte kwaliteitsvloeren en nieuw op de markt. Met deze collectie vertrouwen wij erop voor ieder een passende kwaliteitsvloer te hebben. De PVC vloerencollectie bestaat uit 5 series, namelijk de Aringa, Grande, Media, Mercato en XXL. U hebt ook hierbij een keuze uit 24 decoren.

 

Dankzij onze ervaring hebben wij de ultieme vloeren collectie ontwikkeld die van alle markten thuis is. Aansluitend op de laatste woontrends en geproduceerd volgens de laatste normen.

Beide series samen zijn goed voor een breed scala aan smaken en kleuren. Ook is er binnen iedere collectie een aantal speciale uitvoeringen met extra brede en/of extra lange planken.